Hvordan spiser man sommerfrugt og grøntsager om vinteren?

Sådan spiser du sommerfrugt -1

Det kan være svært at huske præcis, hvornår hver sort af frugt og grønt kommer i sæson, især når vi nu importerer så mange produkter fra hele verden, så vi altid har et stort udvalg til rådighed, såsom ananas og mango, som typisk ikke vokser ikke godt i vores foranderlige britiske klima!Men hvorfor ikke være med til at fejre britiske landmænd ved at være klar til at købe deres produkter, når de er i optimal stand?Dette vil ikke kun hjælpe med at booste britiske virksomheder, men hvis alle havde den holdning at lave mad med sæsonbestemte ingredienser, så vil vores afhængighed af udenlandsk import falde, og derfor undgå katastrofer som den store mangel på isburgsalat i 2017... så lad os uddanne os selv!

Sommertid er, når det bedste af britisk mad kommer ind i sæsonen!Mellem juni og august vil du være i stand til at finde de friskeste, mest modne frugter og grøntsager, som inkluderer følgende...

Sådan spiser du sommerfrugt -2
Hvordan man spiser sommerfrugter -3

Frugt: Blåbær, Ribs, Hyldeblomster, Blommer, Hindbær, Jordbær og Tayberries (en krydsning mellem et brombær og et rødt hindbær).

Grøntsager: Aubergine, rødbeder, bondebønner, broccoli, gulerødder, courgetter, agurk, fennikel, friske ærter, hvidløg, grønne bønner, salat- og salatblade, nye kartofler, radiser, rucola, løbebønner, salatløg, syre, tomater og brøndkarse .

Hvordan man spiser sommerfrugter -4
Hvordan man spiser sommerfrugter -5

Hvorfor ikke få mest muligt ud af disse lækre, friske ingredienser ved at lære nogle nye opskrifter, der øjeblikkeligt bliver familiefavoritter og hæfteklammer i dit hus?

Ingredienser: fusillipasta, svinepølser, hvidløgsfed, rød chili, fennikelfrø, dobbeltcreme, fuldkornssennep, revet parmesan og rucolablade.

Hvordan man spiser sommerfrugter -6

Du kan nemt lave dette italiensk-inspirerede måltid derhjemme, men med klassiske britiske ingredienser!Denne lækre ret indeholder ikke én, ikke to, men tre årstidens grøntsager: fennikel, rucola og hvidløg.Fennikel og svinekød smager fantastisk sammen, med den cremede sennepssauce, der giver det den hyggelige, hjemmelavede følelse.Så længe du ved, hvordan man koger pasta, så burde det her være en doddle!

Hvis du vil gemme nogle af dine friske ingredienser til brug senere på året, eller blot ønsker at gøre dem mere syrlige til brug ved fremstilling af chutneys og tilbehør, så er syltning vejen frem.Syltning er den kulinariske kunst at placere dine grøntsager i et lufttæt sylteglas sammen med saltet lage eller eddike, hvor det konserveres og gæres, indtil du vil spise det.Det er dog ikke kun grøntsager, du kan sylte;syltet frugt smager fantastisk, når det serveres til kød, f.eks. syltede æbler og svinekød eller syltet tomat oven på en okseburger.


Indlægstid: maj-05-2022Anden blog

Rådfør dig med dine Go Wing-flaskeeksperter

Vi hjælper dig med at undgå problemer med at levere den kvalitet og værdi, som din flaske har brug for, til tiden og inden for budgettet.